Wie is Herbert Capelle?

Mijn naam is Herbert Capelle. Ik ben kandidaat raadslid voor Hengelose Burgers (lijst 14) en mijn naam staat op plek 1.

Hengelose Burgers een nieuwe lokale partij die ik heb opgericht samen met Leo Janssen. De statutaire naam van de partij is Vereniging Partij van Onafhankelijke Raadsleden (VPOR). In Hengelo doen we dus mee als Hengelose Burgers. Volg mij  en de andere kandiaten op https://hengeloseburgers.nl/site/. Wij hebben goede deskundige kandidaten die een mooie afspiegeling vormen van de Hengelose bevolking.

Waar staan Hengelose Burgers voor? Lees verder op de website.

(tekst gaat verder onder de foto)

Herbert Capelle
Herbert Capelle op het Industrieplein, nabij Metropool, Hofstede MTS, Verenigingsgebouw, Stork en Station NS. Bij de oude Storkhallen moet een topmuseum vereisen.

Op dit moment ben ik al raadslid in de gemeenteraad van Hengelo. Nu dus onafhankelijk raadslid, maar eerst onderdeel van de fractie ProHengelo, maar die partij heb ik verlaten, omdat men niet meer in het belang van de inwoners van Hengelo handelde.

Ik Hengelo ben ik eer regelmatig in het nieuws geweest door de heroprichting van klassieke oerhengelose biermerk Hengelo Bier. recentelijk bracht ik nog Wederopbouwbier op de markt.

Een andere activiteit van mij is bestuurder en bedenker van de nachtburgemeester in Hengelo, een functie, die ik samen met Pier van Dijk in het leven heb geroepen.

Ik doe het raadswerk niet voor een inkomen, omdat ik hiernaast ook nog een baan heb als docent marketing & ondernemen aan de Hogeschool Rotterdam.

 

 

Wie is Herbert Capelle?